11 concept fashion stores in België
  • 01__
  • 03__
  • 02__

frequently asked questions

01. Welke kledij vind je op de outletverkoop?

Op de outletverkoop heb je een ruim aanbod aan jeansbroeken van verschillende merken. Daarbovenop heb je ook een grote keuze van vrijetijdskledij, zowel bovenkledij als rokken, ¾ broeken ... Er is ook een ruim aanbod schoenen.

02. Welke maten, kleuren, merken en modellen zijn er te verkrijgen?

Ons assortiment is ruim en wisselt regelmatig. We hebben een aanbod van 35.000 stuks van enkel en alleen topmerken. Je kunt broeken in verschillende maten en kleuren verkrijgen, maat 24 is de kleinste, maat 42 de grootste. Ons aanbod van de verschillende merken vind je onderaan de homepage http://outlet.conceptfashion.be/.

03. Wordt er op de outletverkoop kledij verkocht voor kinderen en tieners?

Op de outletverkoop is de kledij in principe voor volwassenen, maar de ervaring leert ons dat de meeste tieners (vanaf 14 jaar) al in de kleinere maten kunnen. Zowel voor jongens als voor meisjes.

04. Wat zijn de prijzen en hoeveel korting krijg je?

In de outletverkoop vind je verschillende prijzen. Je krijgt de kans om grote merken te kopen met kortingen tot -70%.

05. Hoe kan je betalen?

Je hebt volgende mogelijkheden om te betalen: Visa, Mastercard en Bancontact worden aanvaard.

06. Wat zijn de openingsuren van Concept Fashion Outlet Store?

De 1e vrijdag van de outletverkoop zijn we open van 14u tot 21u. Alle andere dagen is de Concept Fashion Outlet Store open van 10u tot 19u.

07. Wat kan je doen wanneer je schade ondervindt aan je pas gekochte kleren? Wat doe je als je de verkeerde maat hebt gekocht?

Wanneer er schade is aan je gekochte kledingstuk of als je het wil ruilen, neem je op een volgende verkoop contact op met de verantwoordelijke. Zorg er steeds voor dat je het etiket en het kasticket van het te ruilen kledingstuk meeneemt. Ter plaatse wordt dan onmiddellijk een oplossing gezocht voor het probleem. Een overzicht van de volgende verkopen vind je op http://outlet.conceptfashion.be/.

Merken

Copyright 2019 © Concept Fashion Outlet Store